Veghel, 1 juni 2017 – Met een sterk programma trekt het evenement Datacloud Europe in Monaco (6 t/m 8 juni) investeerders, marktleiders en hun klanten uit onder..
Logo Minkels

IFS, wereldwijd leverancier van enterprise-software, presenteert de resultaten van zijn Digital Change Survey. Dit onderzoek naar de volwassenheid van digitale..
Logo IFS

Amsterdam, 1 juni 2017 – Pyramid Analytics, leverancier van een next-generation business analytics platform, is voor het derde jaar op rij de algehele leider..
Logo Pyramid Analytics

De Datacloud Europe (6 - 8 juni 2017) is een van de toonaangevende evenementen voor moderne datacenters in Europa. Rittal sponsort dit evenement en neemt bovendien deel..
Logo Rittal bv

Amsterdam, 1 juni 2017 – 45 procent van de hybride professionals start zijn onderneming vanuit de behoefte aan afwisseling, ontwikkeling en..
Logo FastFlex

Helvoirt, 31 mei 2017 – Salves, specialist op het gebied van scrum en software testing, is trotse winnaar van de HPE ‘Shining star award for..
Logo Salves

Amsterdam – 1 juni, 2017 – Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van krachtige customer engagement applicaties voor toonaangevende..
Logo Pegasystems

Microsoft viert de oprichting van Station Q Delft: een experimenteel onderzoekslaboratorium dat zich richt op quantum computing, geleid door Leo Kouwenhoven. Het bedrijf..
Logo Microsoft

De BrandDeli-zenders hadden in mei 18,8% marktaandeel op doelgroep 20 t/m 49 jaar, een stijging van maar liefst 10% ten opzichte van mei vorig jaar. Zenders 24Kitchen,..
Logo BrandDeli