Plus500 is de aanbieder van een online platform waarmee particuliere beleggers op internationaal niveau kunnen handelen in contracts for difference (CFD’s). Dit is mogelijk voor meer dan 2.100 onderliggende financiële instrumenten, waaronder aandelen, indexen, grondstoffen, opties, ETF’s en buitenlandse valuta’s, en in ruim 50 landen. Het online handelsplatform kan worden gebruikt vanaf een groot aantal verschillende apparaten, waaronder PCs en mobiele apparaten met iOS of Android. Gebruikers kunnen kiezen uit 32 verschillende talen en diverse valuta’s.

Plus500 is in het bezit van licenties voor de financiële handel in gereguleerde markten zoals het Verenigd Koninkrijk, Australië, Cyprus, Israël, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. De zorg voor klanten staat centraal bij alles wat het bedrijf doet: zij kunnen niet meer geld verliezen dan zij inleggen, en er wordt geen commissie in rekening gebracht voor handelstransacties. Plus500 biedt zijn klanten daarnaast toegang tot geavanceerde tools voor risicobeheer die hen grip bieden op hun handelsposities. Verder kunnen zij een demo-account met onbeperkte functionaliteit gebruiken om ervaring met het handelsplatform op te doen.

Juridische disclaimer: Plus500 biedt geen prognoses en doet geen voorspellingen ten aanzien van huidige of toekomstige ontwikkelingen op de financiële markten.


W : 

Plus500 op: facebook | twitter | linkedin | google+

Laatste persberichten


Bedrijfslocatie + routeplanner